Raad van Commissarissen

Raad van Commissarissen houdt toezicht bij nieuwe uitdagingen WLN

Bij de nieuwe uitdagingen van Waterlaboratorium Noord BV past een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC).
De Raad van Commissarissen (RvC) van Waterlaboratorium Noord BV bestaat uit drie personen. De benoeming (waaronder de voorzitter) is door de aandeelhouders tijdens de aandeelhoudersvergadering (AV)  op maandag 25 april 2016 bekrachtigd.
Door de  Raad van Commissarissen (RvC) van Waterlaboratorium Noord BV wordt namens de aandeelhouders toezicht gehouden op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken. Daarnaast verleent zij advies en ondersteuning aan de directie.

Aangetreden met ingang van 25 april 2016:

Gisella Frijlink, Frijlink Interim & Advies  

Gisella Frijlink (1967), zelfstandig ondernemer Frijlink Interim & Advies (voorzitter). Op interim basis of als consultant ervaring opgedaan in de pharma, food, laboratorium en milieusector. Huidige neventaken: Het Kaasmerk (lid RvC) en BEKO, coöperatieve vereniging van ambachtelijke bakkers (voorzitter RvC)

Marcel de Rooij, partner Twynstra Gudde Adviseurs en Managers  

Marcel de Rooij (1960), partner Twynstra Gudde Adviseurs en Managers (lid). Jarenlang eindverantwoordelijke TG en ervaring opgedaan in de communicatie, verandertrajecten en innovaties binnen organisaties. Huidige neventaken: Weeshuis Sri Lanka (voorzitter RvT), Radboud Universiteit Nijmegen, faculteit bedrijfswetenschappen (voorzitter)

Intrede met ingang van 1 oktober 2016:

Ed Kraaijenzank, CFO AVEBE  

Ed Kraaijenzank (1956), CFO AVEBE (lid).
Ervaring opgedaan als financieel expert en financieel eindverantwoordelijke bij AVEBE, KPN, Exact, CEVA Logistics en ervaring met ICT en marketing.
Huidige neventaken: Ctac, Information Technology and Services (lid RvC)