Werken bij WLN

WLN is het centrum voor Waterkwaliteit en Watertechnologie, opgericht in 1976 door Waterleidingmaatschappij Drenthe en Waterbedrijf Groningen. WLN ondersteunt bedrijven primair als het gaat om de borging van de waterkwaliteit.

WLN: moderne technologieën en innovatieve oplossingen

Kennis van het waterproductieproces en een continue aandacht voor procesverbeteringen is een belangrijke taak van WLN. De activiteiten van WLN hebben vooral betrekking op drinkwater, industriewater en afvalwater. De ambities van WLN zijn gericht op verbreding van kennis en het kritisch beoordelen van moderne technologieën en innovatieve oplossingen voor bestaande en nieuwe waterprojecten. Het laboratorium van WLN is er op gericht om optimaal de waterkwaliteit te kunnen meten.
WLN houdt zich actief bezig met het introduceren van nieuwe analysetechnieken en het verkennen van nieuwe aandachtsvelden.

Kernbegrippen toekomstige medewerker WLN

WLN heeft de beschikking over een team van ruim 60 enthousiaste medewerkers met brede expertise op gebied van wateranalyse en waterbehandeling. Kernbegrippen voor een toekomstige medewerker zijn: kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid.
Daarnaast staan dienstverlening, klantgerichtheid en teamgeest hoog in het vaandel.

WLN biedt uitdagende functies met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een dynamische en prettige werkomgeving. Als er geen vacatures worden getoond, dan hebben we er op dit moment geen. Maar we zijn altijd geïnteresseerd in open sollicitaties.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Twee jonge talenten (trainees) m/v

Meer informatie
Voor meer informatie of open sollicitaties kunt u contact opnemen met onze afdeling personeelszaken