Wateranalyse

Wateronderzoek en advies

Het waterlaboratorium van WLN analyseert water. Dit zijn de meest uiteenlopende soorten water zoals grondwater, oppervlaktewater, drinkwater, industriewater, afvalwater en meer. WLN neemt monsters, analyseert, adviseert en fungeert als vraagbaak over wateranalyse.

Elke wateranalyse in ons laboratorium resulteert in een meetwaarde, die iets zegt over de waterkwaliteit. Wij hechten veel belang aan het vertalen van deze meetwaarden naar bruikbare informatie voor onze klanten.

WLN: ook advies over waterzuivering en waterbehandeling

Informatie over de waterkwaliteit kan als basis dienen voor advisering over waterzuivering en/of waterbehandeling. Ook hiervoor bent u bij WLN aan het juiste adres. Zie voor verdere informatie de pagina over Advies.

De nieuwste analysetechniek

Ons laboratorium beschikt over geavanceerde analysetechnieken, waardoor we voorop lopen bij zowel chemische screenings technieken als moleculaire microbiologische analyses (QPCR en RT-PCR) voor de detectie van bacteriƫn.

We investeren voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe methoden en technieken. Sensortechnologie heeft daarbij onze bijzondere aandacht. In ons Sensoren Testcentrum (SenTec) bieden we ruimte om watersensoren te testen, te valideren en door te ontwikkelen.