Vacature managementondersteuner
vrijdag, 2 maart 2018

WLN de Betrokken Expert is een organisatie van professionals met expertise in de gehele waterketen en levert onderscheidende (standaard) diensten voor zowel analyses als advies en maatwerk tegen vaste prijzen. Dit doet WLN op basis van de laatste innovatieve methodes. WLN investeert in kennis en innovatie in samenwerking met kennispartners en vertaalt deze innovaties in nieuwe diensten. WLN is als waterkwaliteitsgeweten sterk verbonden met de twee drinkwaterbedrijven WMD en Waterbedrijf Groningen en biedt ook oplossingen aan klanten, waarvoor water van levensbelang is in het primaire proces (o.a. zuivel, food, overheid, zwembaden, zorg, chemie, energie).

Wegens professionalisering van de organisatie en een toename aan activiteiten, is WLN op zoek naar een

MANAGEMENTONDERSTEUNER m/v

24 – 32 uur per week, standplaats Glimmen

De functie

Als managementondersteuner bereid je vergaderingen voor en zorg je voor de verslaglegging van vergaderingen van de Raad van Commissarissen (RvC), Aandeelhouders ( AVA) en van het Managementteam (MT). Je ondersteunt de directeur middels het beheren, voorbereiden en afhandelen van de mailbox. Je stelt concept-output op middels mail, brieven, PowerPoint presentaties en beleidsnotities voor de RvC, AVA, OR en MT. Je doet het agendabeheer (afspraken plannen, reizen boeken, recepties en seminars) voor de directeur en MT leden. Je coördineert tevens kleine projecten zoals de klantendag en diverse activiteiten met andere waterbedrijven. Tot slot wordt er van je verwacht dat je zelf initiatief neemt en “een neus hebt” voor de ontwikkelingen binnen WLN en plaats je hierover informatie (in overleg) op WLNet (intern) of op de website (extern). Je voert samen met collega’s een aantal secretariaatstaken uit.

Profiel
  • Je beschikt over MBO-4+ werk- en denkniveau, aangevuld met de opleiding managementassistent;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je werkt accuraat en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Communicatief ben je sterk;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent tevens stressbestendig;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je beschikt over een kritisch denkvermogen en kan het koren van het kaf scheiden;
  • Je bent goed thuis in Word, Excel en Powerpoint;
  • Kerncompetenties zijn: integer, proactief, initiatief en efficiënt werken;
  • Je bent bereid de uren over minimaal 4 dagen te verdelen.
Wij bieden

Een uitdagende functie in een enthousiast team van betrokken medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld via de Cao WWB.  WLN kent uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder het FAB (flexibele arbeidsvoorwaarden).

Voor informatie

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen (vanaf 5 maart) met Freek Reitsema, Manager Financien & Ondersteuning, te bereiken op 050-4022135 of 06-50514293. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 maart middags. Aanstelling zal bij voorkeur plaats vinden per 1 mei 2018.

Belangstelling?

Mail dan vóór 14 maart 2018 je motivatiebrief en curriculum vitae naar info-PZ@wmd.nl ter attentie van mevrouw I. Oppers onder vacaturenummer 01-2018.