innovatieve analysetechniek
Waterspecialisten

Onafhankelijk, deskundig en praktijkgericht

WLN heeft verstand van water

U kunt bij ons terecht voor wateranalyses, wateronderzoek en advies op het vlak van waterbehandeling en waterinstallaties: onafhankelijk, deskundig en praktijkgericht. WLN heeft kennis van alle soorten water: van drinkwater, industriewater en afvalwater tot oppervlaktewater en zwemwater.

Onder één dak
Analyse, onderzoek en advies bevinden zich bij WLN onder een dak. Dit zorgt voor korte lijnen tussen onze analisten, adviseurs en technologen. Ruime ervaring en up-to-date kennis en analyseapparatuur zorgt dat wij snel, flexibel en efficiënt werken. Wij werken proactief en denken graag mee met onze opdrachtgevers. Innovatie gaan wij niet uit de weg. WLN kijkt verder: deskundig, klantgericht en betrokken. Zo ontzorgen wij onze klanten op de korte en lange termijn.

Erkend drinkwaterlaboratorium
Naast een hoogwaardig centrum voor waterkwaliteit en watertechnologie is WLN een van de vier erkende drinkwaterlaboratoria in Nederland. Vanuit deze basis bieden wij een breed dienstenpakket op het vlak van kwaliteitsmonitoring, kwaliteitsbeheer, waterbehandeling en waterzuivering. Wij zijn actief in diverse sectoren: van food en zuivel tot chemie en energie. WLN werkt voor bedrijven, instellingen en (semi)overheden.

Doe Maar Duurzaam RTL7

Op 14 oktober 2018 presenteerde WLN zich in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ op RTL7.

Bekijk hier de uitzending

Werken bij WLN

Bij WLN werken ruim 70 enthousiaste medewerkers met brede expertise op gebied van wateranalyse en waterbehandeling.
Lees meer