Ontwerp

Iedere vraag verdient het best passende antwoord, zeker waar het om waterkwaliteit en waterbehandeling gaat. Soms ligt het antwoord in een standaardoplossing. In andere gevallen is maatwerk nodig. WLN kijkt dan graag voorbij de standaard. Wij zetten al onze kennis en kunde in. Waar nodig profiteren we van de korte lijnen met ons laboratorium.

Up-to-date kennis

De watertechnologen van WLN zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Hierdoor kunnen wij u deskundig adviseren over het ontwerp van een waterbehandelingsinstallatie voor uw instelling of bedrijf.

Onafhankelijk advies

Onze technologen verzamelen eerst de benodigde gegevens over de kwaliteit van het te behandelen water. Vervolgens maken we een selectie van de techniek(en) die het meest geschikt zijn om de uiteindelijk vereiste waterkwaliteit te bereiken. WLN is zelf geen leverancier van waterbehandelingsapparatuur. Onze watertechnologen maken daardoor altijd een onderbouwde, onafhankelijke keuze uit apparatuur en technieken die momenteel verkrijgbaar zijn. Ook wanneer u zelf al offertes hebt opgevraagd kunt u bij WLN terecht voor onafhankelijk advies wat betreft de uiteindelijke selectie.

Totaaloplossing via DBFO-concept mogelijk

Indien gewenst kan er in samenwerking met onze partners North Water en WMD Industriewater gekozen worden voor een totaaloplossing voor de te bouwen waterbehandeling: van het ontwerp, de bouw en het beheer van de installaties tot de financiering binnen het DBFO-concept (Design, Build, Finance, Operate). Wanneer u kiest voor een dergelijk langetermijncontract, kunt u afzien van een directe investering in een activiteit die niet tot uw core business behoort.

Wilt u ook onafhankelijk advies?
Neem contact op met Technologie & Advies.
050 - 402 2121