Procesbegeleiding en training

Onze ervaren adviseurs en watertechnologen zetten hun kennis en kunde graag voor u in.

Wanneer waterkwaliteit belangrijk is

Bij veel bedrijven speelt waterbehandeling een belangrijke rol: van recreatiepark tot chemiebedrijf. Bij al deze bedrijven dient de waterbehandeling optimaal en efficiënt te verlopen. Dit vraagt om een goede monitoring en begeleiding. Ook vraagt het om ruime kennis van en ervaring met water. Omdat waterbehandeling doorgaans niet tot het kernproces van een bedrijf behoort, is de benodigde kennis en ervaring niet altijd aanwezig. WLN kan hier behulpzaam zijn.

Van eenmalig advies tot 24/7 monitoring

Onze ervaren adviseurs en watertechnologen zetten hun kennis en kunde graag voor u in. Dit kan op veel verschillende manieren: van een eenmalig advies tot het 24/7 overnemen van de monitoring van het waterbehandelingsproces in uw bedrijf. In alle gevallen profiteert u van onze jarenlange betrokkenheid bij het beheer en de ontwikkeling van talloze waterbehandelingsinstallaties.

watertechnologie waterlaboratorium

Trainingen over waterbehandeling

Omdat wij weten hoe belangrijk waterkennis kan zijn, delen wij onze ervaringen graag met u. Zo kan WLN in-company trainingen verzorgen voor uw medewerkers. Hierdoor vergroot u uw kennis op het vlak van waterbehandeling aanzienlijk.

Meer weten over wat WLN voor u kan betekenen?
Neem contact op met Technologie & Advies.
050 - 402 2121