WLN in ‘Doe Maar Duurzaam’ 14 oktober

‘Doe Maar Duurzaam’: hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzending van 14 oktober 2018 staat in het teken van het ‘Milieu’. We bezoeken verschillende ondernemers en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. Een in het oog springende onderneming is WLN. WLN is een van de vier erkende drinkwaterlaboratoria in Nederland. Vanuit deze basis biedt WLN een breed dienstenpakket op het vlak van waterkwaliteitsmonitoring, waterkwaliteitsbeheer, waterbehandeling en waterzuivering.

Een goede waterkwaliteit is van groot belang. Thuis wil je gewoon schoon drinkwater en zal je toch wel willen dat het rioolwater gescheiden is van het leidingwater. Maar niet alleen thuis is een goede waterkwaliteit van belang. Ook in verschillende industrieën als de voedselsector is schoon water van groot belang. Aangezien technologische ontwikkelingen erg hard gaan kan de waterindustrie niet achterblijven. De medewerkers van WLN hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van waterkwaliteit onderzoek en waterbehandeling en veel ervaring in de praktijk. Vanuit deze kennis en ervaring geeft WLN onafhankelijk advies. In de uitzending van 14 oktober 2018 van ‘Doe maar Duurzaam’ op RTL7 om 13:00 uur vertellen verschillende medewerkers van WLN over hun werk.

Klik hier om de uitzending te bekijken

Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.