Laboratorium

Hoogwaardig onderzoek en advies
In ons laboratorium verrichten wij hoogwaardig chemisch en biologisch wateronderzoek. Dat doen wij in opdracht van bedrijven, instellingen en (semi)overheden. WLN is actief in diverse sectoren en heeft kennis van alle soorten water: van grond-, oppervlakte-, proces- en afvalwater tot drink-, mineraal- en zwemwater. Wij nemen monsters, voeren een breed scala aan analyses uit en fungeren als vraagbaak en adviseur voor onze opdrachtgevers.

Nieuwste technieken en kennis
Ons laboratorium beschikt over de meest geavanceerde technologie. Het is uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van chemisch en biologisch wateronderzoek. Gecombineerd met onze ruime ervaring en up-to-date kennis zorgt dit dat wij regelmatig vooroplopen bij de ontwikkeling van nieuwe methoden.

Kwaliteit
Het lab van WLN is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) volgens de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2005 met registratienummer L 075. Ook de bemonstering maakt deel uit van de accreditatie. Bovendien is WLN een van de vier erkende drinkwaterlaboratoria in Nederland.

Onder kwaliteit vindt u meer informatie over onze accreditaties. In de parameterlijst treft u een alfabetisch overzicht van het laboratoriumonderzoek dat WLN voor u uit kan voeren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze klantenservice.