Zeker van goed zwembadwater

Iedere dag weer goed zwemwater voor uw gasten, is dat ook een belangrijk doel voor uw zwembad? Voor tientallen zwembaden in Noord-Nederland is WLN de vaste partner om dit te bereiken. Dit doen wij niet alleen door het doen van metingen, maar ook door het geven van advies en het opleiden van zwembadpersoneel. Investeringen die zich snel terugverdienen

Zekerheid voor u en uw gasten
WLN is een ervaren partner voor het uitvoeren van de wettelijk verplichte controles van de zwembadwaterkwaliteit. Als vaste klant van WLN heeft u recht op een gratis jaarlijks adviesbezoek en ook bij vragen over de dagelijkse metingen verstrekt WLN gratis deskundig en praktisch advies. Zo kunt u problemen met de zwemwaterkwaliteit zo snel mogelijk oplossen.

Extra onderzoek en legionella ontzorging
Ook adviseren wij over hoe uw zwembad zich het beste kan voorbereiden op de nieuwe zwemwaterregeling, die naar verwachting vanaf 1 januari 2021 gaat gelden. Ons laboratorium kan vrijwel alle (zwem)wateronderzoeken voor u verrichten, zoals legionella, pseudomonas, kalkagressiviteit en de analyse van trihalomethanen.
Naast wateronderzoek biedt WLN ook andere diensten aan. Wanneer uw zwembad wil voldoen aan het Keurmerk Veilig & Schoon, kunnen wij voor u de vereiste periodieke vloeronderzoeken uitvoeren. En wanneer u het zwembadonderzoek combineert met onze totale legionella ontzorging, zijn alle controles in één hand, wat scheelt in tijd en voorrijkosten.

Goede opleiding zwembadpersoneel
Goed opgeleid personeel is belangrijk voor goed beheer van uw zwembad. WLN verzorgt daarom een praktijkgerichte cursus zwemwater. We schenken aandacht aan de door uw zwembadpersoneel uit te voeren dagelijkse metingen en veiligheid. Ook geven we achtergrondinformatie over de (nieuwe) wet- en regelgeving, en de chemie en biologie van zwemwater, zodat uw personeel goede beslissingen kan nemen bij het zwembadbeheer en problemen vroegtijdig kan signaleren en oplossen.

Ervaring van andere zwembaden
Vanaf dit seizoen zijn zwembaden die nu en tijdens het vorige seizoen zijn gecontroleerd door WLN te herkennen aan het vignet bovenaan dit bericht. Tot die zwembaden behoren ook de zwembaden in de gemeente Tynaarlo. Lees wat Roelof Rutgers, manager van deze zwembaden, vertelt over zijn ervaringen met de dienstverlening van WLN.

Meer weten over onze dienstverlening aan zwembaden?
Neem contact op met Team Klant.
050 – 402 2159